Initieringen finns här

Ett kortare summering av det grundläggande problemet med rädslan,  människans andliga avstannande och vanmakt, samt vägen hem igen:


När vi är barn ser vi våra föräldrars och de andra vuxnas "agenda" strålandes rakt genom tillvaron, som vi långsamt hypnotiseras av. De är bokstavligen gudar för oss! Skulle denna medvetenhet uppnås som vuxen, med stora blockeringar i de mentala och andliga principerna, skulle samma penetrering av universum leda till "riktig paranoia", "förföljsepsykos", etc.

Därför är det oerhört viktigt att vi lär oss att alltid FÖRST se själen; dess livsrörelse -i de andra individerna omkring oss, och öva oss i att alltid relatera i enighet med den.


Det vill säga:

1. Aktivt börja lägga koncentrationen på livet själv, för att bryta igenom föreställningarna och väcka den inre kommunikationen. Känna det direkta sambandet mellan personligheten och gud; själva skapelseprocessen -men utan att göra ägande anspråk på den. Detta är att anta en ödmjuk inställning till tillvaron och känna "den" känslan som delas av alla (vilket inte är detsamma som att offra sitt ego och "joina" med-lidandet -sista gradens psykiska sjukdom, som buddhister med myggnät älskar.) Detta med-vet-ande-görande av relationen (skapandet) MED gud -öppnar kanalen för de principlösa/transpersonella känslomässiga "principerna".


2. ..när vi gör detta leder till ett automatiskt utvidgande av vetandet. Vår IDENTITET (ursprung) får ett vidare, mer "transpersonellt" väsen (i de första stadierna av processen -törsten till nytt liv) -detta för att vi ska kunna lägga märke till VÅR SJÄL (essensen av det djupaste möjliga tillståndet av emotionell trygghet/sexuell, djuppsykologisk frihet -vidrörandet av tiden..) Vi kommer här på ett intuivt DIREKT sätt lägga märke till våra "spår" (känslomässiga sår; identitetsförlust) -vilket gör att vi upptäcker naturens, vår, förmåga att åter BALANSERA -ge tillbaka den uråldriga energi vi försökt att "ta tillbaka". (Detta är universums djupaste potential till healande "magi"; ÅTERSKAPANDE!)
Det är farligt att tro att vi sitter inne med "makten" (det gör vi, i en outgrundlig betydelse.)

Vad leder anspråket, tron på att vi (redan) "vet svaren" till? Jo, FÖRUTSÄGBARHETENS automatiska helvete, och förnedring!

Lämna TRON (egen egohypnos) och övergå till det RÖRLIGA vetandet. Vetskapen kan (av skäl ni nu förstår) endast bli GIVEN oss, när vi successivt klär av förhårdnaderna och fördjupar vår inre, emotionella balans; regenererar vårt inflytande -att ge andra åter sitt MINNE. Av oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0