Masshypnotiserade?

EVOLUTIONEN ÄR SEXUALITETEN.


Det är alltså inte så "konstigt" att den "fysiska" sexlusten förändras/minskar i förmån för den emotionella, som många som äter "ren" mat upplever.

Det är en varningssignal om att vi lever i system som ska brinna (VERKLIG trygghet)..


Manipulerad mat är alltså en skuggsida av den tidiga fasen av naturens utveckling. Vi har gått före oss själva, och glömt bort kroppen; vilket intesifierar fragmenteringen och det o-hela; detta sabboterar den andliga frigörelse, och skapar istället psykiskska problem..

Genom den kristallierade cynismen går vi omedvetet imot det som vi ser som "det naturliga", för att skapa en tvivelaktig frihet från traditionerna vi smärtsamt genomskådat. VI är inte SANNA mot OSS själva, och försöker tvångsmässigt relatera till något som inte ännu "finns" -förutom i våra egna luftslott = samhällskollaps.


Det är dags att visa ansvar för Livet, och ta vårt förnuft till fånga.

Enligt mina studier förefaller det som om de som äter som jag och är intresserade det evolutionära synsättet och kostens roll i detta väldigt ofta är "intonade" på Sveriges historia -genom planeter några grader ifrån "Sveriges" natala placering för Pluto på den 12'40 graden i tecknet Oxens "medvetandefält/fönster" i vintergatan.

Mars var placerad en dryg grad ifrån denna punkt vid min egen födelse. Undersök själva här: http://www.astro.com/

Sveriges horoskop baseras på datumet; 7 december 1986 -när representationsförslaget antogs av adeln. Det är en symbolisk FÖDELSE -vilket innebär en NY MYT, och vårt lands historia.


Pluto står längst bort i solsystemet och hanterar alltså den cirkulära periodiciteten; den är dold/mysificerad till sin natur och kommer alltid först, den måste fullständigt TAS MED i allting livsrörelsen långsamt integrerar sig i [levande-döda livsfragment UTANFÖR oss själva]. Vi är "döda Gudar" i en process av att väcka oss själva till liv och ge evolutionen ett nytt mysterium..


Eftersom Sveriges natala Pluto arbeterar genom Oxens arektyper kan vi föreställa att detta UNDERMEDVETNA (vår "dolda agenda") sökande, manifesterar sig genom tendenser till stoiskt (fundamentalistiskt/oresonligt) försvarande av det traditionella. Oxens tecken står i opposition till Skorpionens penetrering i universum; och FÖRSVARAR sig själv inom bevarandet av Livet genom identifikation med sina egna RESURSER (ägande) -[självkänsla]!

Det är den feminina reflexrörelsen i möjliggörandet till odödlighet; Skorpionen är den råa maskulina symbolisken av att VILJA VETA -och denna medvetandeförening skapas genom att vi inser att vi måste DÖ för att bli en Kvinna (Oxen/Venus), samtidigt som vi VET vilka vi är (Skorpionen/Pluto); och bevarar alltså Livet i sig självt genom ett tredimentionellt omfamnande.


Som sagt riskerar vi att luras/bli blinda inför våra egna FÖRFLUTNA livsvillkor [myter]. Kungen har t.ex. sin Sol placerad i konjunktion till denna Pluto. Prinsessan Madeleine har sin Venus där som styr hennes Decendent -dvs. hennes offentliga sociala roll (det ur-svenska skönhetsidealet personifierat!)


Just nu ställer sig Jupiter [utvidgning/expansion] i 120 graders aspekt till denna Pluto och ger oss en möjlighet till att FÖRSTÅ vår historia..


Reflektion:

Tidpunkten för mitt nyligen skriva inlägg ställer Imum Coeli (den intimaste punkten/djupet i ett horskop) - på exakt samma punkt som Sveriges natala nionde hus [sanningen/filosofi/holism] - på 22 gr Stenbocken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0