Remember

Daterat: Måndagen den 11:e februari 2008 kl 01:45
 
 
 
Så här:

REFORMATIONEN kickas igång när man blir medveten om att man tänker på olika NIVÅER samtidigt. Man "fattar att man fattar" och man "vet att man vet".. vilket får en extrem effekt och ger en mission om nästa evolutionära fotsteg (sexuell transmutation).


Vi känner till:

Undermedvetandet (sensorisk bank), det högre vetandet (filosofi/förstå -bortom), det kollektiva medvetandet, vetandet (ursprunget) etc.


Man blir alltså SUPERMEDVETEN

-dvs. man omfamnar alla tids-perspektiv. Genom MINNET/alla "signs" man någonsin registrerat. Man "inser" alltså att man är PÅ OLIKA STÄLLEN SAMTIDIGT, och får obehindrad rörelsefrihet. Man blir ett med universum. Samtidigt skapas egots seperationen från systemet (genom människans jag-profilering) -och man BLIR universum genom utochinvändningen och förståelsen för att den tidigare döda identifikationen (imitationen av en tidigare egen existens) var allt det man INTE ÄR.


Eftersom alla bilder urkristallieras till förmån för den levande, rena informationen blir det känslomässiga minnet absolut närvarande. Det är porten till "mystiken" -alltings NÄRVARO (odödlighet!)Allting i rörelse bygger på associationer (minnet!) Tillslut finns bara SIGNS kvar -vilket är oerhört s-k-a-p-a-n-d-e och sammanlänkande (genom synkronicitenten och!) Livet är en process av informationsutbyte.Do it! INSTINKT (cellminne)! (Du TJÄNAR dig själv (GUD) och ditt SYFTE med livet -sprid detta budskap; och världens magnetsfält balanseras -så får vi se vad DET har för effekt!)
 


Vi är INTE medvetna om att vi är medvetna.


Det jag menar är att framtiden kommer vi kanske kunna "transplanatera" minnet (TID!) via celler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0