SEX, SEX, SEX

AQUARIUS 7
A CHILD BORN OUT OF AN EGGSHELL

This Symbol signifies finding new ways of doing things. Make sure you have the needed materials and resources to nourish this new beginning. Your desire to find a unique way will give you the ability to find new paths and a new emergence.

Transmutation. Birth of a whole new creative original impulse. Expressions of self in a whole new light. Incubated ideas coming to fruition. Private schools. Indigo and Star children.

The Caution: Being different only to follow fashion. Spoilt and naive attitudes. Being too precious about one's offspring, children or creative exploits.
Sabian: Funderar över.. sänder ut min frustration över hur jag inte får mina intellektuella behov mötta, och det excentriska och oförutsägbara språk som min sexuella natur naturligt tagit, då jag "kommit ifrån", växt ur de uppenbara, konventionella löjliga traditionerna..

Följden blir oftast att jag istället för att visa modern förstålse -uppenbart och högfördigt ser ner på den extremt osexiga konventionella bilden av kreativitet och sexualitet som jag ser i min relation till massan.Det låter kanske lite väl iskallt men när allt kommer omkring bryr jag mig enbart om att följeslå människor som TÄNKER SOM JAG, och har ett gemensamt MÅL, och framförallt samma idéer. Allt annat ser jag förbi. Jag söker alltså på automatik, och utan att tänka på det, efter en vetenskapspartner för att kunna avancera samt  KOMMUNICERA mina "elektriska" passionerade impulser, för att effektfullt höja upp alkemin, till ett lite trendigare kontrakt, och ta ner kärleken på jorden.

Samtidigt som jag INTE alls är det minsta "sexuellt" (fysiskt/könsligt) inriktad här -utan avtänds abrupt av dessa inuititiva inviter, som får mig att känna mig oaccepterad, distinkt avvisad och kränkt, och romantiken känns bara tragisk. Jag är alldeles för ärlig och idealistisk för att ha en "dold agenda" i det heliga spontana samspelet mellan människor. Jag vill vara SANN, och inget annat. Jag är mycket sällan "ute" efter något.

Om jag skulle vara ute efter ligga med någon, skulle jag skaffa sådana möjligheter på ett okomplicerat sätt, och inte hålla med några spel. Tror ni att jag är dum i huvudet eller?

Å andra sidan är det jag själv som känner mig oerhört omvändt paranoid eftersom min naturs tendens att socialisera med människor på ett uttalat idealistisk "kvinnligt" sätt, ganska ofta ses som en "romantisk invit" från min sida, ofta hos tjejer. Till den manliga sidan måste man ju hela tiden hålla sig tillbaka, för att inte bli "misstänkt" och få pinsamma "åtrå finns, vill du suga?"-SMS mitt i natten.


Vanligtvis känner jag mig ständigt åsidosatt och förnedrad, genom den DÅTIDA KANALISERANDE respons jag får av omvärlden, som en reflektion på den de anser att jag "egentligen" är (genom mina efterlämnade omedvetna "spår" av självreltering = "sensing".)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0