Vänner?

17/2 -13:50

Gåta: Definera OBJEKTIVISMEN?! (Logiken är INTE tvådimentionell, även om vi alla trodde det från början.)

Det jag just insett är...
Or, låt oss säga så här.. vi kommer snart inse att vi är VARKEN "män" eller "kvinnor" (vi har VARIT det i evolutionens lopp för att överleva!)

Objektivismen, eller det tredje könet (den .GENUINA. människan) är en AVANCERAD raffinering av den sexuella alkemin. Freden mellan det maskulina [egoprofilering och inträngning i universum] .och. det feminina [jorden och det kompromissande] -UPPHÖJT på en .mental. nivå ...av mycket intelligenta skäl. 


Ser ni vad jag menar?


Det är inte för inte som barnet är den neutrala identiteten. Samtidigt som det rymmer de extrema arketyperna av ying och yang samtidigt. Som jag sa, ser ni vad jag menar?

För att inte livets syfte (evolution) ska avstanna och falla in i en romantisk sömn -är den autentiska HARMONIN --> ett "ett" med sin egen mentala natur (vetenskap). 

Det är just detta som är det fiffiga. Förstår ni vad det kommer leda till i framtiden...?

Dvs. En överskridande förståelse för att "allting är sex", och att det manliga och kvinnliga är SIDOR och DRAG I PERSONLIGHETEN (obs! holistiskt analysera .långtidsminnets accosiations-möjlighet.) 


--------> En kreativ explosion. Eller låt oss till och med säga -en OBEGRÄNSAD kreativitet.

...det är porten till all "andlighet" och metafysisk teknologi. 

Fattar ni inte att vi inte kommer lida mer av den mentala sorgen över fängelset av ett överbevisat URVUXET system/tradition? (Den planlösa excentrismen är dettas icke-produktiva nuvarande inflamation.)

När alla VET, kommer Kärlekens objektivism vara dess dygd, även om vi har svårt att föreställa oss dess värde. Bland annat eftersom vi kommer KÄNNA (som i att "känna igen") -varandra, igen.
Kom ihåg att jag har sagt detta: GUD KOMMER BOKSTAVLIGEN KOMMA NER PÅ JORDEN GENOM .MÄNSKLIGHETENS. MENTALT KANALISERANDE NATUR. 

Avdelning: Sammanlänkning. 

Översättningsproblemet är LÖST!image7

Kommentarer
Postat av: Joakim

Det här måste fanimej vara bland det sämsta jag läst. Har inte ens någon aning om vad det är för idéer du försöker beskriva, eftersom språket är så obegripligt. Då menar jag inte grammatiskt, utan det verkar tyvärr inte finnas något innehåll i det.

Hur som helst, lär dig strukturera dina tankar och förklara dem på ett begripligt sätt innan du startar en blogg. Bloggen är ju ändå till för att dela med sig av sina tankar, vilket du inte lyckas med. Och säg inte att du skriver den för dig själv, då kan du lika gärna skriva på papper och arkivera i skrivbordslådan.

2009-09-07 @ 00:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0